Test: Umi Iron Pro

Zaslon

Umi Iron Pro, tako kot že prejšnji model, sliko riše na 5 in pol palčni zaslon polne HD ločljivosti. O zaslonu ni mogoče povedati nobene slabe stvari, če sem pikolovski bi edino pograjal že omenjene zaslonske tipke oz. pomanjkanje tistih “pravih” osvetljenih tipk. Kar se prikazane slike tiče, je le ta živa in ostra ter vidna dobesedno tudi pri skoraj 180 stopinjskem naklonu. Ozadje je osvetljeno brezhibno, tudi svetloba ob robovih ni nikjer vidna. Dodatno si je mogoče sliko prilagoditi še z Miravision sistemom.

Na zaslonu je za zaščito že nalepljena precej gladka folija, po kateri prsti z lahkoto drsijo. Občutljivost je prav tako odlična in omogoča tudi hitrejše tipkanje brez bojazni, da bo kakšna črka izpuščena.

One comment

  • Viljem Toškan

    Po desetih dnevih uporabe, lahko recem, da sem zelo zadovoljem. Dela vse tako kot si opisal, hitro in tekoče. Velik ekran s odlicno sliko. Slike in video bp. Prenos 4g, ki kar leti. Prehod med aplikacijami v trenutku. Nad čitalecem prstnih odtisov sem se navdyšil. Mogoce sem pristranski, ker sem imel prej en starejsi lowcost model LG-ja. Ampak vseeno, za ta denar je spica. Manjsa pripomba je le na kvaliteto zvoka med telefonskimi klici, kar obcutijo sogovorniki. Na forumih in Youtube je nekaj debat glede tega problema z mikrofonom.

    Viljem

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja